perjantai 5. tammikuuta 2018

Ässä hihassa

Kuinka pihistelen? Kuinka voin syödä terveellisesti, jos ruokaostoksieni hinta on noin matala?

Kiitos S-ketjun nyt myös S-junan lisäksi olen voinut pidemmän aikaa säästää ruokaostosten parissa. Tällä S-ketjun punalaputuksella tarkoitetaan elintarvikkeita jotka ovat vanhenemassa ja joihin punainen -30% alennustarra isketään. Ilta-alen, joka riippuu kaupan aukioloajasta, aikaan alennusprosentti on peräti -60%.

Ruokaostoksia tehdessä pyrin miettimään ostokseni niin, että tuottaisin mahdollisimman vähän jätettä ympäristöön. Tavoitteena on, että en kuluvan vuoden aikana osta lainkaan muovikasseja tai valitse näitä kuuluisia "pikkupusseja". Otan aina kauppaan mentäessä mukaan oman kangaskassin. Lisäksi kauppoihin tulleet kestohedelmä- sekä biohedelmäpussit ovat hyviä vaihtoehtoja!


Annan itselleni kuitenkin luvan ostaa ruokaa, joka on pakattu mielestäni turhaan pakkausmateriaaliin, kun näen, että siinä on tuo ilta-alennuksen mahdollistama -60% tarra. Tiedän että ilman tarraa en tuotetta ostaisi ja ostamalla sen nyt vähennän kaupan ruokahävikkiä. Unohtamatta hyötyä, joka näkyy positiivisesti omassa lompakossa.

Eilisten ostosten kokonaissumma jäi alle kymmeneen euroon. Näistä valmistan loppuviikoksi itselleni ruoat.

Oletko sinä jo hyödyntänyt S-ketjun ilta-alennuksia ja omalta osalta vähentänyt ruokahävikkiä?
Jos et ole niin nyt on sen aika!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viimeisin julkaisu

Ässä hihassa